Chicago Marathon 2019

Rogaland Marathon Tour AS inviterer til reise til klassikeren Chicago Marathon.
Bank of America Chicago Marathon arrangeres søndag 13. oktober 2019.
Start og målområdet for Chicago marathon ligger i parken i sentrum. Det er start i Millenium Park og mål i Grant Park. Disse to parkene er sammenhengende. Vårt hotell, Congress Plaza Hotel Chicago, ligger bare 100 meter fra der du kommer ut av målområdet. Det er også bare ca. 500 meter å gå til inngangen til startområdet.
HOTELL
Congress Plaza Hotel Chicago, 520 South Michigan Avenue, Loop, Chicago.
Vi har våre hotellrom fra torsdag 10. oktober til mandag 14. oktober, men det er mulig å utvide oppholdet om ønskelig. Frokost er ikke inkludert på Congress Plaza Hotel, men kan kjøpes for

  1. 20 USD i en av restaurantene på hotellet. På gatenivå er det også mange frokostrestauranter.
    FLY
    Flytidene blir klare i løpet av november måned.

Vi kommer tilbake med opplysninger om dette.
PROGRAM

Vi legger opp til et variert program i Chicago, som ligger vakkert til ved Lake Michigan.
Fredag starter vi dagen med morgenjogg i parken og besøker start/målområdet. Etterpå tar vi metroen til stevnesenteret på McCormick Place, som ligger ca. 3 km sør for hotellet, for å hente ut startnummeret. Om ettermiddagen besøker vi Willis Tower, som var verdens høyeste bygning når den ble bygd. Inngangsbilletten i Willis Tower (24 USD) betaler hver enkelt på plass. Båttur på Chicago River er også sterkt å anbefale. Der får vi se skyskraperne bedre enn fra gatenivå. Guiden forteller om alle bygningene fra Trump Tower til Willis Tower. Båtturen koster 45 USD pr person og varer i 90 minutter. Fredag ettermiddag, eller mandag formiddag passer det bra i programmet. Lørdag morgen blir det morgenjogg, eller Chicago 5 km, som starter kl. 07.30. Meld fra ved påmelding om du vil delta på 5 km. Vi tar hop on hop off bussen på formiddagen for de som vil det. Det koster 45 USD pr person og betales på plass.
Om ettermiddagen blir det oppladning til løpet. Søndag er den store dagen med Bank of America Chicago Marathon, der 40.000 glade løpere deltar. Start og mål er i parken i sentrum og det er tre startgrupper: 07:30, 08:00 og 08:35. Flat fin løype og et entusiastisk publikum. Vi legger opp til en bankettmiddag søndag kveld. Mer info om dette til de påmeldte. Mandag passer det fint å få med seg båtturen på Chicago River om du ikke fikk gjort det på fredagen. Noen vil også shoppe litt før avgang til flyplassen. Flyavgangen er på kvelden med ankomst Norden neste dag.
Vi bor i sentrum av Chicago med mange butikker og kulturelle tilbud.

PÅMELDING

Vi har allerede flere løpere påmeldt og vi blir en nordisk gruppe fra Norge, Sverige og Finland. Vi har begrenset med plasser, så vær rask om du vil sikre deg denne opplevelsen.
Påmelding til:  info@rogaland-marathon.no

PRIS: ca.13.450 NOK pr. pers
Inkludert: Fly Oslo-Chicago t/r, transfers, overnatting i delt dbl.rom, morgenjogg, besøk på stevnesenteret og reiseledelse.
TILLEGG: Startkontingent 4500 NOK, enkeltrom 4750 NOK, båttur, hop on hop off-buss og måltider.

Mer info: Jens Kopland, mob: 95050980, info@rogaland-marathon.no